Luxe Wellness Lodge

  • 2 personen
  • 1 slaapkamer

De woningen zijn geschikt voor twee personen, volledig ingericht voor een onbezorgd verblijf in de verrassend natuurlijke omgeving van De kleine Westrik, voorzien van alle luxe, een infrarood sauna en een hottub bij elke woning. De lodges hebben dezelfde basis, maar een eigen karakter door een stukje storytelling: Time to wine down, Bee-ing at ease en Nature Focus.

Wanneer je binnenkomt, merk je dat de woning warmte en geborgenheid ademt door de  kleuraccenten. Het zonlicht schijnt door de hoge ramen en je kunt aan de robuuste keukentafel genieten van een heerlijk glas wijn. Het meubilair is gestoffeerd met rijke en zachte materialen, waardoor de woning meteen als thuis aanvoelt. Kortom: deze woningen zijn de perfecte plek om te ontspannen! 

De woningen zijn volledig ingericht. Bij binnenkomst, valt de infrarood sauna meteen op. In de ruime badkamer is een dubbele wastafel, een toilet en een inloopdouche met regen- en handdouche aanwezig. In de badkamer ligt het handdoekpakket, bestaande uit twee handdoeken en een douchelaken, klaar.  Wanneer je de schuifdeur opent, word je aangenaam verrast door het prachtige weidse uitzicht, maar natuurlijk ook door de smaakvolle inrichting. De keuken is van alle gemakken voorzien: een inductiekookplaat, een vaatwasser, koelkast en een combi-oven, zodat je zelf voor een heerlijk ontbijtje kunt zorgen en/of lekkere lunches/diners. Op de verdieping staat een luxe boxspring, die opgedekt voor je klaarstaat bij aankomst. De slaapkamer is goed bereikbaar via de trap. Op het terras staan twee comfortabele stoelen om te genieten van de rust en de ruimte. Wil je genieten van de warmte van een luxe hottub, dan moet je eerst even de tijd nemen om het water van de hottub met een houtkachel op te stoken. Kortom: alle ingrediënten voor een fijn verblijf zijn aanwezig. 

Prijzen en beschikbaarheid Luxe Wellness Lodge