Voor de fijnproevers

Culinair genieten

Hilvarenbeek, een prachtige authentieke verrassende gemeente in het bourgondische Brabant, biedt volop keus om een avondje culinair te genieten. Wij geven je alvast 2 tips. 

Heerlijke gerechten van streekproducten, zelf gebrouwen bieren, luxe belegde broodjes, hartige taarten en huisgemaakte soepjes, maar restaurant Pikaar met een Michelin ster is ook zeker een bezoek waard.

Restaurant Pikaar

In December 2020 zijn Cas en Kelly met Restaurant Pikaar gestart.

Hun visie is vanaf dag één onveranderd gebleven: Het creëren van een gastronomische beleving in een ongedwongen, warme sfeer. Ze koesteren klassiekers en waarderen het heden. Smaak, product en Brabantse gemoedelijkheid. 

‘Mijn signatuur is complex in haar eenvoud. Rijk, fris, prikkelend en gewaagd. Samen met mijn gedreven team zoek ik contrasten en grenzen op in smaak en balans.

We werken nauw samen met een geselecteerd aantal top everanciers, waarmee we continu op zoek gaan naar het beste wat de natuur ons te bieden heeft.

- Cas Pikaar

Heerlijckheid De Eksterhoeve

Op loopafstand van De kleine Westrik ligt Restaurant Heerlijckheid De Eksterhoeve.

Een restaurant met 350 jaar historie in gastvrijheid en koks die de sterren van de hemel koken.
Daar waar het maar even kan, bereiden wij producten uit eigen streek.
Bijvoorbeeld de lekkerste tournedos van Boer Jos uit Riel maar ook de specialiteit waar het allemaal mee begon: heerlijke pannenkoeken!
Gebakken in de pan met roomboter en het beslag met meel van molen de Doornboom in Hilvarenbeek.

Kortom, een bourgondisch restaurant waar het goed toeven is!