Dichterbij dan je denkt.

Op avontuur

De Big Five is ook te spotten in Hilvarenbeek, bij Safaripark Beekse Bergen.

’s Morgens, in alle vroegte, kun je de leeuwen horen brullen bij De kleine Westrik.

Misschien een leuk idee om dit te combineren met een bezoekje aan onze wijngaard.

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

Safaripark Beekse Bergen ligt tussen Tilburg en Hilvarenbeek. Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Vanuit De kleine Westrik ben je binnen 10 minuten met de auto of 15 minuten met de fiets bij Safaripark Beekse Bergen.

Wijngaard 'De kleine Westrik'

In mei 2021 zijn de wijnstokken geplant, van Noord naar Zuid, om zodoende de druiven optimaal te laten profiteren van het zonlicht. Tussen de rijen is veel ruimte gelaten om de wind tussen de stokken te laten gaan om eventuele ziektes te voorkomen, zoals meeldauw.

We hebben 5 verschillende rassen aangeplant: twee blauwe druivenrassen (Rondo en Monarch) en drie witte druivenrassen (Calardis Blanc, Souvignier Gris en Solaris). Na het aanplanten van de wijnstokken is ook de naam 'De kleine Westrik' bedacht.

Een bezoek aan de wijngaard is, op afspraak, altijd mogelijk. Wie meer info wil voor een eventuele rondleiding en/of proeverij kan contact met ons opnemen, via het contactformulier.